Dan Oncica-Sanislav
Trainer & Professional Certified Coach
CINE ESTE DAN ONCICA-SANISLAV?

Dan a aprofundat in ultimii 15 ani domeniile managementului si cele ale dezvoltarii şi învăţarii individuale si organizationale.

Cu o experienta manageriala de peste 10 ani, Dan detine un Master in Business Administration si a obtinut titlul de doctor (Phd), studiind rolul învăţării organizaţionale în dezvoltarea sustenabilă a organizatiilor.

 Este Formator certificat CNFPA având mai mult de 10 ani de practică în training şi dezvoltare organizaţională, cu peste 2500 de participanţi la sesiunile susţinute. Este specializat în teme precum managementul schimbării, competente manageriale in lucrul cu oamenii, abilităţi de comunicare in grup si in public, mindfulness.

 Ȋn aria coaching-ului, Dan este coach acreditat ANC, are 5 ani de experienţă in proiecte de coaching organizational in multinationale, direcţia sa de specializare fiind  coaching-ul de echipa.

In prezent, Dan colaboreaza, in calitate de profesor asociat, si cu Universitatea Tehnica Cluj-Napoca la dezvoltarea si livrarea unor programe postuniversitare de formare si dezvoltare manageriala.

DE CE DEZVOLT ?

Prin contribuţia în cadrul Asociatiei Dezvolt, Dan vede o continuare naturală a preocupărilor sale privind dezideratul creării unor comunitati, organizaţii si echipe capabile să capteze şi să potenţeze aspiraţiile oamenilor ce le compun si sa devină medii pentru performanta si dezvoltare umana.