ASOCIATIA DEZVOLT

 

Despre noi

A aparut din pasiunea membrilor sai pentru dezvoltarea oamenilor si organizatiilor.

Credem in potentialul latent dinlauntrul fiecarui individ si a fiecarei echipe, potential care asteapta sa fie descoperit si implinit. Dorim sa inspiram si sa sprijinim evolutia celor cu care lucram, efortul acestora de a-si depasi limitele si de a-si realiza pe deplin potentialul.

Suntem o echipa de specialisti in training si coaching pregatiti sa oferim sprijin si servicii de specialitate personalizate, atat firmelor cat si persoanelor fizice.

Facem aceasta prin metode unice de personalizare a  fiecarui training si a fiecarei interventii organizationale, in functie de obiectivele si realitatile specifice unice ale fiecaruia dintre clientii si partenerii nostri.

Consideram ca este misiunea noastra sa ii sprijinim si pe  aceia dintre noi  care isi doresc sa se dezvolte, dar nu au pe moment mijloacele necesare pentru a apela la sprijinul unor experti in dezvoltare personala si organizationala.

Drept urmare, organizatia noastra si-a luat angajamentul de redirectiona o buna parte din resursele sale pentru a oferi sprijin de specialitate gratuit , in primii doi ani de existenta, unui numar de minim 75 de tineri din cadrul grupurilor vulnerabile, tineri  care, in mod traditional, nu beneficiaza de aceste servicii, datorita costurilor specifice acestora.

In plus, vom reinvesti 95% din excedentul rezultat in primii 3 ani de la infiintare in scop social, pentru sprijinirea dezvoltarii membrilor nostri.

Daca esti interesat de dezvoltarea ta sau a companiei tale iar prin propria dezvoltare sa sa contribui si la dezvoltarea altora, vino alaturi de noi!

Radu Hriniuc
Consilier pentru dezvoltare personala