Proiect finantat de Consiliul Judetean Cluj

Salut! Credem ca nu esti intamplator aici! 😊

Daca esti student sau masterand al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, ai rezultate academice excelente si vrei sa iti identifici sau clarifici valorile, sa iti cunosti aptitudinile, sa ai o viziune clara a orientarii si directiei tale de dezvoltare, dar si sa iti setezi obiectivele de viitor profesionale si personale, acest proiect este pentru tine. Afla mai jos cum!

TU esti viitorul tau, este un proiect realizat de Asociatia Dezvolt, in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si finantat de Consiliul Judetean Cluj, ce isi propune sa sprijine 12 studenti sau masteranzi cu rezultate academice excelente din cadrul Universitatii, in procesul lor de dezvoltare si orientare in cariera, printr-un program complex in doua etape, de training si coaching, ce se va intinde pe un parcurs de 3 luni (octombrie – decembrie 2022).

Daca suna interesant pentru tine, citeste mai departe!

De ce training si de ce coaching?

Foarte simplu, pentru ca aceste doua procese se sustin reciproc si aduc valoare reala celor pe care ii impacteaza.

In cadrul proiectului, in prima etapa, vom avea 6 ateliere online, in care vom aborda teme legate de autocunoastere si dezvoltare personala si vom face impreuna unele exercitii specifice si de impact.

O sa intelegi cine esti, ce te reprezinta, care sunt atuurile tale, care iti sunt valorile, cum te sprijina ele si ce poti face sa le traiesti cu adevarat in tot ceea ce faci. Tot aici vom discuta si ce anume poti imbunatati in formarea ta si cum anume poti face asta pentru a-ti maximiza sansele de reusita personala si profesionala. Te vom ajuta apoi sa iti setezi obiectivele de viitor profesionale si personale si sa iti faci un plan de actiune.

Tot ceea ce intelegi, constientizezi si inveti in aceste 6 workshop-uri vor creea premisele necesare pentru a doua etapa a proiectului, sesiunile de coaching unul la unul.

Astfel, vei avea sansa sa lucrezi, intr-o sesiune individuala de 90 de minute, alaturi de un coach profesionist, intr-un cadru de maxima confidentialitate, la rafinarea obiectivelor personale si profesionale si conturarea planului de actiune pe termen scurt, mediu si lung necesar in vederea indeplinirii obiectivelor tale.

Simti deja ca prinzi aripi? Foarte bine! Uite ce trebuie sa faci:

  • Iti verifici media generala pe anul trecut – sa fie peste 8.50, musai!😊
  • Te inscrii in program aici cu datele tale de contact
  • Astepti raspunsul nostru de confirmare

Daca numarul studentilor inscrisi este mai mare decat numarul de locuri, vom face departajarea celor inscrisi dupa urmatoarele criterii:

  • Scrisoare de intentie cu motivatia inscrierii la acest program
  • Media anului scolar universitar anterior

Celor 12 „magnifici” calificati, le vom comunica calendarul workshop-urilor si vom seta sesiunile de coaching individual.

Totul e clar? Bun, inscrie-te aici! Pentru ca TU esti viitorul tau!

Daca mai ai intrebari, ni le poti trimite folosind formularul de aici

Sa ne vedem si auzim cu bine!